Fizetési megoldás
Hírlevél
Szállítási információk

Termékajánló
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate

Esküvői ajándék

Főkategória >Esküvői ajándék

Egy esküvővel nem csak egy házasság, de sokszor egy új háztartás is születik. A házasság során az ifjú pár nem csupán egymásnak esküszik örök hűséget, de megmutatja azt is, mennyire tiszteli az őt felnevelő közösség hagyományait. Esküvői ajándék kínálatunkba éppen ezért olyan, nászajándéknak való tárgyakat válogattunk, amelyekben egyszerre jelenik meg a praktikum és az évszázados tradíció.Sorrend:

Egyedi, de hagyományos esküvői ajándékot keres?

Nálunk megtalálja!

 

Tradíciók modern köntösben

Úgy szép minden ünnepnap és jeles alkalom, ha népi tradícióink az apró, finom részletekben is megmutatkoznak. Különösen igaz ez életünk egyik legmeghatározóbb és legörömtelibb eseményére: esküvőnk napjára. A Forrás népművészet aprólékosan kidolgozott, kézzel festett kézműves termékeit szívből ajánljuk nászajándék gyanánt is. Napjainkban sajnos az esküvői ajándékozás is veszített jelentőségéből: a személyes, becses és többnyire praktikus dísz- és használati tárgyak helyébe sablonos meglepetések és borítékok léptek.

A hagyománytisztelet jegyében alapított webáruházunk nem titkolt célja a régi értékek feltámasztása és megosztása a fiatal generációval is. Kínálatunkban precízen megmunkált csikóbőrös kulacsokat, népi motívumokkal gyönyörűen hímzett blúzokat, népviseleti öltözékeket (pl. kalocsai ruha) és kézzel festett népi kerámiákat is talál.

Funkcionális dísztárgyak a népművészet legszebb motívumaival ékesítve

Esküvői ajándékpalettánk kialakításánál ügyeltünk arra, hogy olyan népművészeti termékeket válogassunk össze, melyek egyszerre lehetnek az ifjú pár – és a leendő család – otthonának ékességei és egyben praktikus háztartási tárgyai, hogy aztán a famílián belül tovább öröklődhessenek. A háztartás eszközeihez – a nagymama levesestáljához, vagy az ünnepi étkészlethez – minden családban sok kellemes emlék kapcsolódik. Nászajándéknak ezért igyekeztünk olyan tárgyakat válogatni, amelyekkel az új család is megteremtheti a saját hagyományait, hangsúlyozva kultúránk népművészeti jegyeit.

Kézműves esküvői kollekció

Webáruházunk esküvői termékei között kiváló kézműves mesterek által készített, kiemelkedő minőségű ajándéktárgyakat forgalmazunk, melyeket országunk különböző régióinak népművészeti hagyományai ihlettek. A kemencében és sütőben egyaránt használható népi kerámia sütőedény mellett míves szalvétagyűrűket, mécsestartókat, pálinkás kupicákat és hűtőmágneseket is talál nálunk.

Személyre szabott ajándékok

A különleges, kézzel festett hódmezővásárhelyi motívumokkal gazdagított kiegészítők többségénél az egyedi jelleg fokozható monogramokkal, dátummal, személyes, tetszés szerinti feliratokkal is – így garantáltan becses emlékek maradnak, évtizedek múltán is. A termékek különböző színkombinációkban állnak rendelkezésre, hogy biztosan mindenki megtalálja az ajándékozandó felek, illetőleg a saját ízlésének leginkább megfelelő meglepetéstárgyakat.

Nemcsak az esküvő ad alkalmat az ünneplésre, hanem az együtt töltött értékes évek, évtizedek is: ha házassági évfordulóján lepné meg a párt, érdemes szétnéznie ajándékaink és szuvenírjeink között.

Köszönőajándékok - apró figyelmességek a násznép tagjainak is

Ha Ön az a szerencsés, akinek esküvője közeledik, akkor ne feledkezzen meg a násznép tagjairól! Szemezgessen ízléses szalvétagyűrűink, itókás kupicáink és hűtőmágneseink közül, és lepje meg velük köszönetképpen azokat, akik osztoznak Önökkel a nagy nap örömeiben!

Tekintse meg esküvői ajándék választékunkat!

 


Webáruház készítés